enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5209
EURO
34,7484
ALTIN
2.495,06
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

SONER SARIKABADAYI ‘ÖDÜLÜ OĞLUM ADINA ALIYORUM’

SONER SARIKABADAYI ‘ÖDÜLÜ OĞLUM ADINA ALIYORUM’
3 Haziran 2021 15:10
A+
A-

Burak Akan Medya tarafından Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Mood Ödüllerinin 7.Serisi DoubleTree by Hilton Topkapıda düzenlendi.

Jüri oyları ile belirlenen Ödül Töreninin Jüri Üyeliklerini Burak Akan , Burak Hakkı , Emel Şenocak , Güvenç Kurtar , Kahraman Sivri , Onur Gulin , Şeyma Baykal , Esra Sönmezer, Önder Özen gerçekleştirdi.

 

‘GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM’

Mood Dergisi tarafından bu yıl 7’ıncısı düzenlenen törenle “7. Mood Ödülleri” sahiplerini buldu. En İyi Pop Müzik Erkek Sanatçısı ödülüne layık görülen Soner Sarıkabadayı ödül töreni öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Konser vermeyi çok özleyen şarkıcı, “Ben konser vermeyi özleme boyutunu baya geçtim. Şimdi özlem konusu dışında bir de gerçeklik kısmı var. Bu konuda sanki ben şarkı söylemek istiyorum diye düşünülen bir konu gibi algılıyorlar ama ben şarkı söyleyebileyim diye orada bulunan ve o takımın içerisinde yer alan herkesin etkilendiği bir durum bu. Ben bunu sadece kendi adıma söylemiyorum. Güzel haberler bekliyorum.” açıklamalarında bulundu.

 

 

‘ÖDÜLÜMÜ OĞLUMUN ADINA ALACAĞIM’

Kolombiyalı eşi Camelo Lopez’le evliliğinden kısa süre önce baba olan Soner Sarıkabadayı babalık duygusunu, “Çok şükür çok güzel. Nasip olduğu için ve deneyimliyor olduğum için çok mutluyum. Onu çok seviyorum ödülümü oğlumun adına alacağım.” şeklinde dile getirdi.

 

DAHA FAZLASI İÇİN…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.