enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Soyadı krizi çözüldü

Soyadı krizi çözüldü
4 Mayıs 2021 17:06
A+
A-

 ‘Bütün kadınlar çift soyadlı. Eskiden böyle değildi’

20 Şubat 2016’da oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenen Başak Dizer, bu zamana kadar hep ‘Başak Dizer Tatlıtuğ’ olarak geçiyordu. Instagram’da çift soyadı kullanan güzel stil danışmanı, Dizer soyadını silip ‘Başak Tatlıtuğ’ olarak değiştirmişti. Dedikodulara göre bunun nedeni ise yakışıklı oyuncunun bir arkadaş ortamındaki konuşması.

Kadınların son dönemde çift soyadı kullanmasını şakayla karışık eleştiren Kıvanç Tatlıtuğ’un “Eskiden böyle bir şey yoktu. Bakın annelerimize, hep tek soyadlı” gibi esprili sitemlerinin ardından güzel stil danışmanı hemen ‘Dizer’ soy ismini kaldırdı.

Başak Hanım, böylece beş yılın ardından ‘Başak Dizer Tatlıtuğ’ değil ‘Başak Tatlıtuğ’ olarak anılmak istediğini de açıkça ilan etmiş oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.