enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Sürpriz Çift Gizlice Nişanlanmış

Sürpriz Çift Gizlice Nişanlanmış
7 Nisan 2021 19:28
A+
A-

Shailene Woodley ve Aaron Rodgers Disney World’de!

Shailene Woodley ve Aaron Rodgers, romantizmini sergilemede daha rahat olmaya başladılar. Geçen ay Hot Springs’te bir randevu gecesinin tadını çıkaran çift, hafta sonu Florida’daki Disney World’e bir gezi yaptı. Shailene ve Aaron el ele tutuşup birbirlerine sarılırken âşık olmuş gibilerdi. Aaron’un tişörtüyle mükemmel bir şekilde eşleşen Star Wars temalı yüz maskeleri taktıklarından bahsetmiyoruz bile.

 

 

29 yaşındaki oyuncu, Jeopardy’yi konuk ağırladığı sırada 37 yaşındaki nişanlısına destek verdi! Pazartesi gecesi. Shailene, Instagram hikâyelerinde yayınlanan videolarda “yapması gereken çok önemli bir duyuru” olduğunu söyledi. Kamerayı Aaron’a çevirirken şöyle dedi: “Bu adam süper seksi, çok çekici, bu sabah boynunu kazıttı, küçük bir topuzu büyüyor. Bu adam Jeopardy’ye ev sahipliği yapıyor! Bu gece!”

Aaron, 6 Şubat’taki NFL Honors töreninde nişanlandığını açıkladığında hepimizi şaşırttı. O sırada Green Bay Packers oyun kurucusu nişanlısının adını açıklamadı, ancak İnsanlar daha sonra bunun Shailene olduğunu açıkladı. Oyuncu daha sonra Jimmy Fallon’un sunduğu The Tonight Show’da nişanlandığını kendisi doğruladı ve şöyle dedi: “Nişanlandık. Ama bizim için bu yeni bir haber değil, bu yüzden biraz komik. Şu anda herkes çıldırıyor. Tam olarak ne zaman nişanlandıklarını açıklamasa da Shailene salgın sırasında tanıştıklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.