enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

‘TEK AMACIM FUTBOLCU OLMAKTI’

‘TEK AMACIM FUTBOLCU OLMAKTI’
6 Ağustos 2021 13:43
A+
A-

Kanal D’de ekrana getirilen Aşkım Tarifi dizisinde hayat verdiği Şebnem karakteri ile beğeni toplayan İdil Sivritepe, verdiği röportajda bilinmeyenlerini anlattı. Sivritepe, ‘Paraşütle atlamak yaptığım en güzel çılgınlıktı. Çocukken tek amacım futbolcu olmaktı ve hala Cici Bebe yemeyi seviyorum.’ dedi.

Rol aldığı birçok başarılı proje ile dikkatleri üzerine çeken İdil Sivritepe, şimdilerde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşkın Tarifi dizisinde Şebnem karakterine hayat veriyor. Hürriyet’e özel açıklamalarda bulunan Sivritepe, hakkında merak edilenleri anlattı.

‘TEK AMACIM FUTBOLCU OLMAKTI’

İşte İdil Sivritepe’nin röportajından satır başları…

‘İşimle ilgili çok şey anlatacağım, o yüzden kendimden bir şeyler söyleyeyim. Beni tanımlayacak şeyler mesela; denize girmeyi çok severim, karpuzu da severim. Paraşütle atlamak yaptığım en güzel çılgınlıktı. Çocukken tek amacım futbolcu olmaktı ve hala Cici Bebe yemeyi seviyorum.

‘İNATÇININ VE BAZEN BİRAZCIK DELİNİN ÖNDE GİDENİYİM’

Bilinmeyen ilk yönüm; 31 yaşındayım. Bu en şaşırtıcı tarafım bence çünkü kimse inanamıyor. Yaşımı asla göstermediğim için bir yerde mutluyum tabii. Diğer bilinmeyen özelliğim, göründüğüm kadar tatlı olmamam bence. Dış görünüşüm insanlarda çok daha sakin ve yumuşak bir intiba yaratıyor, fakat tam tersine inatçının ve bazen birazcık delinin önde gideniyim.

Müzikle ilgilenir misiniz?

Evet, müzik bölümü mezunu olduğum için, müzik hep hayatımda. Arp ve piyano çalıyorum. Kendi bestelerim var. İyi bir klasik müzik dinleyicisiyim fakat kendi bestelerim daha çok akustik, alternatif tarzda. Bana iyi geliyor. Beğendiğim her tarz müziği dinlerim. Bir Sezen Aksu fanatiğiyim. En belirgin isim o. İyi ki doğmuş gerçekten. Yoksa ne yapardık biz…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.