enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Tom Cruise’dan Hayranlarına Müzikal Sürprizi

Tom Cruise’dan Hayranlarına Müzikal Sürprizi
10 Ağustos 2022 17:00
A+
A-

Altın Küre ödüllü aktör Tom Cruise, yazar Christopher McQuarrie ile müzikal film projesi üzerinde çalışıyor.

‘Top Gun: Maverick’, küresel gişede bir milyar doları geçerek başarıyla yükselmeye devam ederken, filmin arkasındaki beyinler, aktör Tom Cruise ve yazar Christopher McQuarrie, seyirciyi eğlendirmek için yeni hazırlıklara başladı. Beyazperde’nin Deadline’dan aktardığı habere göre; ikili birbirinden çok farklı üç film projesinin hazırlıklarına başladı.

Projelerden biri, orijinal şarkıları ve dans tarzlarını içeren bir müzikal film olacak. Ortaklıklarına ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin filmleriyle başlayan ikilinin diğer bir projesi, ilerleyen dönemde seriye dönüşme potansiyeli olan bir aksiyon filmi. Üçüncü proje ise, Tom Cruise’un 2008 tarihli ‘Tropic Thunder’ filminde canlandırdığı ‘Les Grossman’ karakterine odaklanacak. Filmlerin senaryoları Christopher McQuarrie tarafından kaleme alınacak.

Daha çok aksiyon filmleriyle izlediğimiz Tom Cruise’un bir müzikalde oynayacak olması oldukça merak uyandırıcı ancak bu yeni film aktörün ilk müzikal türüne ilk girişi olmayacak. Oyuncu daha önce ‘Rock of Ages’in film uyarlamasında ‘Stacee Jaxx’ olarak birkaç rock’n roll klasiğini söylemiş ve beğenilen bir performansa imza atmıştı.

Christopher McQuarrie ve Tom Cruise, şu sıralarda ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin 8. filmi olan ‘Mission Impossible – Dead Reckoning Part Two’nun çekimlerini gerçekleştiriyor. Bu filmin Tom Cruise’un seriye veda ettiği film olacağına dair söylentiler vardı ancak McQuarrie yakın tarihli bir röportajında Cruise’un ‘Ethan Hunt’ karakterini canlandırmaya devam edeceğinin ipuçlarını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.