enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
ALTIN
2.507,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Tuba Büyüküstün: Annelik Bir Yol Arkadaşlığı

Tuba Büyüküstün: Annelik Bir Yol Arkadaşlığı
4 Mart 2022 08:58
A+
A-

Maya ve Toprak adında ikiz kızları olan Tuba Büyüküstün, anneliğe yol arkadaşlığı olarak baktığını ifade etti. Ünlü oyuncu, “İçinden çıkamadığım durumlarda hep bunu hatırlatıyorum kendime. Yapabileceğim en iyi şey, onların ihtiyaç duyduğu noktada dayanacakları bir omuz olmak ve ihtiyaç duydukları ölçüde yanlarında olmak…” dedi.

Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, 6 yıllık evliliklerini 2017’de sonlandırmıştı. Saylak ile birlikteliğinden 10 yaşında Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, samimi açıklamalarda bulundu.

“HEP BERABER BU HAYATTA DEĞİŞİYORUZ”

Instyle Dergisi’nin mart sayısına röportaj veren ünlü oyuncu, hem yeni projelerini hem de anneliğini anlattı. Kızlarıyla alakalı konuşan Tuba Büyüküstün, “Onlar büyürken sizde neler değiştirdiler?” sorusuna yanıt verdi.

Büyüküstün, “Tam olarak neleri değiştirdiler bilemiyorum ama sürekli değişiyoruz, dönüşüyoruz hep beraber, bu hayatın içinde…” ifadelerini kullandı.

“ANNELİK BİR YOL ARKADAŞLIĞI”

Anneliğe, yol arkadaşlığı olarak baktığını da dile getiren ünlü oyuncu, “İçinden çıkamadığım durumlarda hep bunu hatırlatıyorum kendime. Yapabileceğim en iyi şey, onların ihtiyaç duyduğu noktada dayanacakları bir omuz olmak ve ihtiyaç duydukları ölçüde yanlarında olmak.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.