enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Tuğba Özerk “Eğer teklif gelirse olur”

Tuğba Özerk “Eğer teklif gelirse olur”
26 Mayıs 2021 08:58
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda Geçirgen Bağırsak Sendromu hastalığı ile 12 yıldır mücadele ettiğini açıklayan şarkıcı Tuğba Özerk, hastalığının kadınlarda yumurtalık sayısını azalttığı bu yüzden anne olmadığını söylemişti. Şimdilerde Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen Özerk, “Çok kalabalık diye akşam üzeri çıktım ama hala kalabalık, biraz durur giderim.” dedi. Düğün hazırlığında olan güzel şarkıcı “Aile arasında sakin bir düğün yapacağız ama sonrasında güzel bir düğün olacak. Pandemi bitimi.” ifadesinde bulundu.

 

Hollanda’da, 65’incisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’ndan “Zitti E Buoni” adlı şarkısıyla İtalya’yı temsil eden Maneskin rock grubu birinci gelmesi hakkında konuşan Özerk, “Ben İtalya almaz diye düşünmüştüm sürpriz oldu.”dedi. Muhabirin, “Size teklif gelse ve Türkiye katılsa kabul eder misiniz?” sorusuna, güzel şarkıcı “Eğer teklif gelirse olur tabii ki. İngilizce ve Türkçe iyi konuşuyorum ikisinin karışımı bir şarkı olabilirdi ama gitmeyeceğiz sanırım.” dedi.

 

DAHA FAZLASI İÇİN..

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.