enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4481
EURO
34,4526
ALTIN
2.489,25
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Tuğba Özerk’e Büyük Tepki!

Tuğba Özerk’e Büyük Tepki!
3 Ocak 2022 14:33
A+
A-

Tuğba Özerk, 2022 yılına Antalya’daki bir otelde dinleyicileriyle birlikte girdi. Ancak Özerk, sahnedeki dansı ve hareketleriyle dikkat çekti.

Ayakta durmakta güçlük çeken 41 yaşındaki sanatçının, konsere alkollü çıktığı ileri sürüldü. Tuğba Özerk, ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde vokalistiyle şarkı söylerken dengesini kaybedip yere düştü.

“SAHNEYE SARHOŞ ÇIKTI” İDDİASI

Bazı dinleyiciler, 41 yaşındaki sanatçının görüntülerini sosyal medyada paylaşıp, “Gecemizi rezil etti, sahneye sarhoş çıktı!” iddiasında bulundu.

Konserdeki hareketleriyle olay olan Özerk, henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

“POP MÜZİĞİ REZİL ETTİNİZ!”

Öte yandan Tuğba Özerk, geçtiğimiz yıl eylül ayında popçu Edis, Zeynep Bastık ve Reynmen için Twitter hesabından “Hep mi ritim aynı olur ya? Edoş, Zeynoş bir de Reynoş çıktı başımıza… Bir de birliktelik kurmuşlar. Bu pop müziği rezil eden insanlar… Öperim.” mesajını paylaşmıştı.

Özerk’in sahnedeki hareketlerinin olay olmasının ardından Zeynep Bastık da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tuğba Özerk’e göndermede bulundu.

Zeynep Bastık, bir arkadaşının kendisini kuru fasulye yerken çektiği ve “Pop müziği rezil ettiler!” notuyla yayınladığı bu kareyi kendi sayfasında paylaşıp, gönderisinde “Neden, kuru fasulye yediğimiz için mi?” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.