enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

WhatsApp’tan Yeni Özellik

WhatsApp’tan Yeni Özellik
15 Aralık 2022 09:34
A+
A-

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, karışıklığın önüne geçme için kişilere göre grup arama özelliği sunacak! WABetaInfo, bugünkü yazısında WhatsApp’ın grupların karıştıran ya da grup isimlerini hatırlamayan kullanıcıları için yeni özellik geliştirdiğini paylaştı.

WABetaInfo’ya göre haber konusu olan yenilik, kullanımı daha kolay ve hızlı hale getirecek. Peki, bu özellik nedir ve ne şekilde çalışacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

WABetaInfo, blog hesabından paylaştığı yazıda WhatsApp’ın masaüstü sürüm için grupları kişiye göre arama özelliğinden bahsetti. WhatsApp’ın şu anda test aşamasında olduğu yenilik sayesinde grupları, üyelere göre aranabilecek. Bu sayede WhatsApp kullanıcıları, grupları karıştırmayacak.

WABetaInfo, masaüstü için yeni özelliğin birçok grubu olan ve unutkan kullanıcılar için test edildiğini açıklıyor. Ek olarak kişilere göre grup arama özelliğinin bu şekilde WhatsApp sohbet listesinde kullanımın daha kolay ve hızlı olacağını da ekliyor.

Kişi adı girerek gruplara ulaşma özelliği bazı kullanıcılara sunulmaya başlandı. Yenilik, zamanla herkes için gelmeye devam edecek.

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, son zamanlarda masaüstü sürümü için birçok yenilik yaptı. Uygulama, şu anda dünyada aktif olarak en çok kullanılanlar arasında yer alıyor. WhatsApp’ın bu kadar popüler olup birçok kişi tarafından tercih edilmesi sık sık yenilik yapmasını bir anlamda zorunlu kılıyor.

WhatsApp ek olarak Topluluklar için maskeleme üzerinde de çalışmaya başladı. Bu sayede Topluluk üyelerini birbirini görmese de gelen mesaja emoji ile tepki verebilecek.

Maskeleme, Topluluk üyelerini adından da anlaşıldığı gibi bir tür gizleyecek. Maskeleme sayesinde numaralar hala gizli kalırken mesajlara tepki vermek de mümkün olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.