enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8045
ALTIN
2.495,11
BIST
9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Yangının kesin nedeni ortaya çıktı

Yangının kesin nedeni ortaya çıktı
4 Mart 2021 04:51
A+
A-

Beylikdüzü’nde 23 Şubat günü Çılgın Sedat ismiyle tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu’nun evinde çıkan yangının itfaiye raporu tamamlandı. Yangının kesin çıkış nedeninin sauna duvarında elektrik tesisatına olduğu gibi ortaya çıktıken yangın ilk çıktığı anlara karşı güvenlik duvarında ortaya çıktı.

Olay 23 Şubat günü saat 15.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelmişti. Çılgın  Sedat  ismiyle  bilinen şarkıcı  Sedat Kapurtu’nun oturduğu villada “ yangında ve çocukları kendini ve dışarıda villada ise kullanılamaz hale gelmişti. Çıkan yangının itfaiye raporu da ortaya çıktı.

Raporda, yangının villanın alt katında bulunan sauna jakuzi kullanımında belirtilerek, “Pencereye yakın kısımda bulunan ahşap olan depo olarak kullanılan sauna odasının üst kısmında geldiği görüldü. Bu bilgiler ve bulgular sauna odasının ahşap tavanının çok yakın noktasında bulunan aydınlatma lamba tesisatının iletken kablo elektrik enerjisinin herhangi bir enerji enerjisine dönüşmesiyle elde etme gelerek saunanın ahşap tavanının tutuştuğu ve gelişerek raporunda kanaatine varıldı ”ifadeleri de bulunabilir.

Yangının ortaya çıktığını ortaya çıkarmak için destek olduğunu ifade eden  Sedat  Kapurtu, “Sevdiğimiz bir sürü insanlar yaramıza merhem olmaya çalışıyorlar. Zaten eğer çevrede dostlar arkadaşların ayakta kalabilirsin. 550-600 bin liralık bir zarar görülüyor söyleniyor o. Bu arada yangın tespiti yapılmış. Saunanın üstünden elektrik yükledikten sonra. Kül oldu neticesinde ama hamdolsun bizim en büyük servetimiz ailemiz. Allah kimsenin evine ateş düşürmesin. Biz yine çok zenginiz ailemiz yanımızda. Herkesin bir şeyin ucundan tutuyor. Allah herkesten razı olsun ”dedi.

Yangının ilk anları kamerasında
Villada çıkan yangının ilk anları ise sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde ilk etapta villanın pencerelerinden duman çıkması, vatandaşların koşuşturmaları ve  Sedat  Kapurtu’nun özlem Kapurtu’nun göz yaşı dökerek yaşadığı üzüntü anı yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.