enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5777
EURO
34,8293
ALTIN
2.419,06
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Yıldız Tilbe: Boş Zamanlarımda Hiçbir Şey Yapmıyorum

Yıldız Tilbe: Boş Zamanlarımda Hiçbir Şey Yapmıyorum
30 Eylül 2022 10:08
A+
A-

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz haftalarda İstiklal Caddesi’nde yürürken, sokak müzisyenlerine eşlik etmişti. Ünlü şarkıcının görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Önceki gün Etiler’de görüntülenen Tilbe’nin, muhabirlerle sohbet ederken yanında korumasının olması ve koruma tarafından sanatçının her adımını titizlikle takip edilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı, son olarak Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Tilbe, “Bot bakmaya geldim kendime. Geçtiğimiz gün Harbiye Açıkhava’da konser verdim. Yine güzeldi” dedi.

Sokak müzisyenleri ile İstiklal Caddesi’nde şarkı söylemesi hakkında konuşan Tilbe, “Kıyafet bakmaya gitmiştim kendime. Orada öyle gördüm, beraber şarkılar söyledik. Gezdiğim zaman görürsem ve keyfim de yerindeyse onlarla her zaman şarkı söylerim” ifadelerini kullandı.

Sanatçı, geçtiğimiz aylarda karıştığı motosiklet kazasıyla ilgili olarak “Kapandı o konular. Takipsizlik kararı çıktı” dedi. Muhabirlerin “Boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz?” sorusuna ise “Hiçbir şey yapmıyorum. Ayakkabı bakıyorum kendime. İhtiyaçlarım oluyor, alışverişe çıkıyorum” yanıtını verdi.

Tilbe’nin yanında korumasının olması ve korumanın sanatçının her adımını titizlikle takip etmesi gözlerden kaçmadı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.