enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Yılmaz Kunt Ayrılık Acısını Çabuk Unuttu!

Yılmaz Kunt Ayrılık Acısını Çabuk Unuttu!
21 Mayıs 2022 09:03
A+
A-

Yılmaz Kunt, son olarak ‘El Kızı’ adlı dizide rol alan meslektaşı Sevda Erginci ile aşk yaşıyordu. Kunt’un (27) sosyal medyada gündem olan ifşa mesajları sonrası ilişkilerini bitirdiği konuşulan çift, kısa süre sonra barışma kararı almıştı. Mutlulukları kısa süren ve bir kez daha ayrılan ikiliden yakışıklı oyuncu, ayrılığın acısını çabuk unuttu. Yılmaz Kunt, manken Pınar Tartan ile Nişantaşı’nda görüntülendi.

Erginci ve Kunt, sosyal medyalarından birbirlerini takibi bıraktı ve geçtiğimiz hafta tekrardan ayrıldı.

Oyuncu ayrılığın üstünden henüz bir hafta geçmemişken; geçtiğimiz gün manken Pınar Tartan ile Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Tüm gün Pınar Tartan ile ilgilenen Kunt, üç mekan değiştirdi.

Son gittikleri mekanda gözlerden uzak bir yere oturmayı tercih eden ikilinin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. Çiftin birbirini tanıma aşamasında olduğu ve şimdilik her şeyin güzel gittiği konuşuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.