enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
45,4349
EURO
53,1931
ALTIN
6.820,84
BIST
14.644,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
23°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
20°C

“20 YAŞINDA DURMADIĞIMA EMİNİM”

“20 YAŞINDA DURMADIĞIMA EMİNİM”
26 Haziran 2021 05:58
A+
A-

Defne Samyeli, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile ilgili bakın ne dedi?

Önceki akşam Etiler’deki Da Mario Restoran’daydı. Mekân çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samyeli, “O kadar yemek yedim ki 1.5 saat spor yapsam anca çıkar acısı. Yıllar önce sırf çok yemek yemek için spor yapmaya başladım” dedi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Samyeli, kendisine yapılan “20 yaşında gibisin” yorumları için şu açıklamayı yaptı: “Yorumlar mutlu ediyor. Fakat 20 yaşında durmadığıma eminim. Yaşa çok değer veren birisiyim. Yaş almak benim için çok önemli. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum. Yaş ve cinsiyet ayrımcısı bir dünyada yaşıyoruz. Sanat hayatımda da Ajda Pekkan, idolüm. Kendisini star olmaya adamış birisi.”

Defne Samyeli, muhabirlerin “Eurovision’la görüşmeler yeniden başladı. Teklif gelse gider misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bilemiyorum ama Aleyna’nın açıklamasını sevdim. Ben iddialı insanlardan hoşlanıyorum. Türk yıldızlarının dünya sahnesinde boy göstermesini çok önemsiyorum. Hepimizin global olması gerektiğini düşünüyorum. Ben de kendimi global görüyorum. Müzikse müzik, sesse ses, disiplinse disiplin. Kendimi o disiplinde buluyorum. Batılılarla çok çalıştım. Zamanı geldiğinde dünyaya kendimi göstereceğime inanıyorum. Kendime sınır koymayan bir insanım.”

Defne Samyeli, “Beni Ağlatma” kitabında ilişki yaşadıklarını yazarak saygınlığını zedelediği iddiasıyla şikâyetçi olduğu Mustafa Sandal’a kin tutmadığını söyledi: “Davayı takip etmiyorum. Kendisiyle ilgili sözlerini geri almadığı için de kamu davası açıldı. Bunu avukatlarım takip ediyor. İtiraz etme aşamasında bile inanın ben yoktum. Olması gereken, hukuki düzlemde oluyor. Benim açımdan kin tutma yok. Benim o kitapta yer almam yanlıştı. Kendisiyle bir husumetim yok.”

Defne Samyeli, aşk hayatıyla ilgili şunları söyledi: “Hayatımda kimse yok. Aşktan ve yalnızlıktan korkmuyorum. Çünkü o kadar güzel arkadaşlıklarım var ki yalnız olduğumu düşünmüyorum.”

HABERİN VİDEOSU:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.