enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

8 Yıllık Evliliği Bu Sahne Mi Bitirdi?

8 Yıllık Evliliği Bu Sahne Mi Bitirdi?
28 Mart 2022 12:39
A+
A-

Hamdi Alkan (55) ile Selen Görgüzel (43), geçtiğimiz hafta 8 yıllık evliliklerini noktalamıştı. 10 dakikada biten duruşmanın ardından Görgüzel, gözyaşlarını tutamamıştı.

Anlaşmalı olarak boşanan çiftten Alkan, önceki gün Kuruçeşme’de görüntülendi. Boşanma sonrası ilk kez basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Görgüzel, ayrılık nedenleriyle ilgili çıkan haberlere de son noktayı koydu.

Muhabirlerin, “Boşanma hakkında neler söylemek istersiniz? Hamdi Bey’in size verdiği aracı sattığınız yönünde söylentiler çıktı.” sözlerinin üzerine Selen Görgüzel, “Süreçle ilgili zaten bir konuşma yasağımız var ama Allah’a şükürler olsun hiçbir şey bana engel olmayacak konuşmama. Araba detayları ile ilgili konuşmayacağım, arabayı sattım. Herkesin yolu açık olsun, iyi olacak her şey.” açıklamasını yaptı.

Basın mensuplarının, “Boşanma sebebinizin tiyatro oyununda partneriniz ile öpüşmeniz olarak yorumlandı.” ifadelerinin ardından açıklama yapan ünlü isim, “Bakın arkadaşlar; ben bunu sosyal medyamdan da defalarca açıkladım. Kesinlikle bunun benim tiyatro sahnem ile hiçbir alakası yoktur, zaten beyefendi (Hamdi Alkan), beni bu sahnelere ve ezberime bir hoca olarak çalıştırmıştı. Hatta benim rol arkadaşım kendisine, ‘Böyle bir sahneden rahatsız olur musunuz? İstiyorsanız bu sahneyi atabiliriz.’ dedi. O da, ‘Olur mu öyle şey? Sonuçta ben de tiyatrocuyum, bu bir sanat. Böyle bir şeyi sormamış olun.’ dedi. Bu da benim bu konu ile ilgili son açıklamam olsun. Çünkü gerçekten hiçbir alakası yok. Evliliğimin bitiş nedeni ne işim ne de bu sahneydi… Evlilik bu. Başlar, biter… Sağlıklı olalım, gerisi hallolur. Çocuklar da üzüldü ama farkındalar hepsi. Mutluluk için atılmış her şeyi mantıklı karşıladılar.” şeklinde konuştu.

Görgüzel, gazetecilerin, “Peki Hamdi Bey tekrar evlilik kararı alsa tepkiniz ne olurdu?” sorusuna ise, “Çok mutlu olur inşallah.” yanıtını verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.