enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3134
EURO
35,1082
ALTIN
2.292,61
BIST
9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ajda Pekkan: Sizlerle Nirvana’ya Ulaşıyorum!

Ajda Pekkan: Sizlerle Nirvana’ya Ulaşıyorum!
3 Ekim 2022 08:30
A+
A-

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da sahne aldı.

Boğaz, Ajda Pekkan’ın görsel ve ışık şovuyla aydınlandı. Aralıksız üç saat sahne aldığı konserde dinleyicilerini mest eden Pekkan, kostümleri ve performansıyla büyük beğeni topladı. Ünlü isimlerin de konserine akın ettiği Süperstar, “Sizlerle Nirvana’ya ulaşıyorum” diyerek sevenlerine seslendi.

Sahneye çıkış yaparken giydiği pelerinini, şarkısını söylemeye başladığında çıkartan Ajda Pekkan; sarı deri detaylı üstü, dizlerine kadar uzanan aynı renkte püsküllü çizmesi, altın rengi şortu ve kahverengi gladyatör kemerinden oluşan kıyafetiyle izleyicileri büyüledi.

“BURAYI ÇOK BENİMSEDİK”

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde, sevenleriyle dördüncü kez aynı atmosferi paylaşan Pekkan, dinleyicilerine şu sözlerle seslenerek duygularını ifade etti:

Tek mutlu olduğum yer burası, sizinle beraber olmak! Çalıştığım zaman yoruluyorum ama karşılığını sizlerle beraber alıyorum. Burayı çok benimsedik. Normal konserlerde böyle giyinmiyorum fakat burası bizim konsept sahnemiz ve bu sahnemizi sizinle paylaşmayı çok seviyorum. Şov olarak gözlerinize hitap etmek istiyorum. Burada sizlerle gökyüzüne, Nirvana’ya ulaşıyorum!

Konserin ikinci bölümünde tarzını bir kez daha konuşturan Ajda Pekkan, gri, payetli takımıyla göz kamaştırdı. Kendi şarkılarının yanı sıra her tarzdan müziğe yer verdiği geniş repertuvarıyla tam anlamıyla Boğaz’da esti geçti. Şarkılarına davulla zurnanın da eşlik etmesiyle Paraf Kuruçeşme’de eğlence ikiye katlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.