enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5362
EURO
34,9531
ALTIN
2.456,46
BIST
9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Akın Akınözü, Ebru Şahin Sorusuna Ne Cevap Verdi?

Akın Akınözü, Ebru Şahin Sorusuna Ne Cevap Verdi?
26 Mayıs 2022 10:40
A+
A-

Akın Akınözü, geçtiğimiz gün Etiler’de bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Menajeri ile toplantı yapan Akınözü, basın mensupları ile konuşarak, “Doğa ile başbaşa bir tatil ihtiyacımız var. Yazın bir proje yok. Bakıyoruz tabi ki tekliflere” sözleriyle yaz ayını tatil yaparak geçireceğini söyledi.

Oyuncu, “Hayatını canlandırmak istediğiniz biri var mı?” sorusuna, “Bir isim veremem, bir sürü isim var. Bir gün inşallah bana ilham veren bir karakteri canlandırmak fırsatı bulurum. Çok zor bir top, gerçekte yaşamış birinin hayatını canlandırıyorsunuz. Ailesine karşı da, verdiği ilhama da karşı bir sorumluluk var. Öyle bir topa girerken önce bir tartman lazım. Bunu canlandırabilirim diye düşünmem lazım” yanıtını verdi.

Ebru Şahin ile küs oldukları bilinen ünlü isim, muhabirlerin “Ebru Şahin’in düğününe gidecek misiniz?” diye sorması üzerine, “Benim 3 yıl boyunca çalıştığım partnerim, anladığım kadarıyla bir evlilik yoluna gidiyorlar. Mutluluklar dilerim. Bunun ötesinde ne söyleyebilirim ki” şeklinde cevap verdi.

Akın Akınözü, “Davetiye gelse düğüne gider misiniz?” sorusuna ise, şu cevabı verdi:

“Bu saçma bir soru. Davetiye de gelmez. Hani gelse de gider miyim, gitmez miyim? Üzeri açık bir soru.”

Öte yandan geçtiğimiz hafta aile arasında nişanlanarak evlilik yolunda büyük bir adım atan NBA oyuncusu milli basketbolcu Cedi Osman ile Ebru Şahin de aynı gün Nişantaşı’nda kameralara yansıdı.

Bir kafeden çıktıktan sonra el ele poz veren ikiliden Ebru Şahin, Tekirdağ’da aile arasında yapılan nişan töreniyle ilgili olarak, “Çok güzel bir geceydi, keyifli geçti. Mutluyuz” açıklamasında bulundu.

Milli basketbolcunun memleketi Makedonya’da nikah yaptıktan sonra Çeşme’de düğün yapacakları iddia edilen ikili, düğünün hakkında detay vermekten kaçınıp, “Detaylara hiç girmesek, biraz da sürpriz olsun. Temmuz ayında düğün yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Şahin, düğün sonrası müstakbel eşi Osman’ın Türkiye gelip gelmeyeceği konusunda ser verip sır vermezken, “Siz düğün sonrası kariyerinizle ilgili nasıl bir plan yapacaksınız?” sorusuna ise, “Bunlar biraz özel konular, ama tabii ki ben oyunculuğa ve kariyerime devam edeceğim” yanıtını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.