enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4088
EURO
34,8498
ALTIN
2.448,61
BIST
9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Aleyna Tilki’den Haldun Demirhisar Açıklaması!

Aleyna Tilki’den Haldun Demirhisar Açıklaması!
6 Ocak 2022 09:23
A+
A-

Nişantaşı’nda objektiflere takılan Aleyna Tilki (21), kendisinden 30 yaş büyük iş insanı Haldun Demirhisar ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında konuşurken, “İlişkide yaş farkı önemli mi?” sorusunu da cevapladı.

Aleyna Tilki, önceki gün kardeşi Ayça ile birlikte Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Kendine özgü giyim tarzıyla yine dikkatleri üzerine toplayan şarkıcı, ayaküstü gazetecilerin sorularına cevap verdi.

“AİLEMİ ÇOK KORKUTTU”

Yılbaşında konser vermediğini sosyal medya platformları üzerinden canlı yayın yaparak sevenleriyle bir araya geldiğini ifade eden popçu, Üsküdar’da yer alan evine gizlice girmeye çalışan saplantılı hayranıyla ilgili olarak, “Hayran demek doğru olmaz aslında ona. Ailemi çok korkuttu. Bir de serbest bırakılması üzdü bizi” dedi.

21 yaşındaki şarkıcı, yüzündeki yara izini soran basın mensuplarına, “Ben biraz sakarım, bir yerlere çarpıyorum. Sık sık bir yerimde yara bere oluyor” yanıtını verdi.

“HALDUN ARKADAŞIM”

51 yaşındaki iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenmesi hatırlatılan Aleyna Tilki, “Haldun benim altı yıldır arkadaşım. Sürekli fotoğraflarımızı paylaşıyoruz zaten. Türkiye’de sanat vizyonu en geniş olan insanlardan biri. Onunla beraber çok güzel bir iş yapacağız. O benim arkadaşım” şeklinde konuştu.

Ünlü popçu, “Arkadaşlığınıza yaş farkı engel olmuyor mu?” sorusuna, “Yaş ne ki? Biliyorsunuz içerisine giremediğim mekanlarda benim şarkım çalıyordu 16 yaşındayken. Yaş benim için bir şehir efsanesi” cevabını verdi.

“İlişkide yaş farkı sizin için önemli mi?” sorusunu ise Tilki, “Tabii ki kendi yaşıma yakın olan insanlarla ilişki kurmak isterim. Ama büyük de konuşmamak lazım. Şu an öyle bir şey yok, mümkün de değil yani. Hayatımda da kimse yok” şeklinde yanıtladı.

Milliyet

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.