enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Alişan: Altı Ayda Bir Linç Yiyorum

Alişan: Altı Ayda Bir Linç Yiyorum
26 Nisan 2022 12:03
A+
A-

Alişan, önceki gün kuaför salonuna giderek oğlu Burak’ın saçlarını kestirdi. Keyfi yerinde olan Burak kuaförden çıktıktan sonra yerinde duramadı. Spor kıyafeti ve terliği ile objektiflere takılan Alişan muhabirlere “Nasıl olmuşum?” diyerek takıldı.

Muhabirlerle sohbet eden Alişan, “Bayram konserlerine hazırlıklar başladı. Yaz konserlerimde bütün günlerim doldu diyebilirim” dedi. Muhabirlerin, Gülşen’in sahne kıyafetleri ve son konserinde bir görevlinin omuzlarına çıkıp, şarkı söylemesi hakkında ne düşündüğüyle ilgili soruyu Alişan, “Ben o işlere hiç girmek istemiyorum. Burası demokratik bir ülke. Herkes istediği gibi giyinip istediği şarkıyı söyleyebilir. Sonuçta önemli olan ne olursa olsun sahneye çıkıp doldurması. Hayranları onu yadırgamıyor, eşi yadırgamıyor. O yüzden hiç kimseye bir şey demek düşmez” cevabını verdi.

Oğlu Burak’ın masaj videosu ile ilgili de konuşan Alişan, “Ne diyebilirim ki? Zaten altı ayda bir linç yiyorum. Linç artık bana antibiyotik gibi, serum gibi geliyor. ‘Bir linç yiyeyim de kendime geleyim’ durumuna getirdiler beni sağ olsunlar” diyerek sitemde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.