enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5167
EURO
34,8858
ALTIN
2.451,84
BIST
9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Altın Kızlar Tatilden Döndü

Altın Kızlar Tatilden Döndü
5 Haziran 2021 12:19
A+
A-

Nesrin Cavadzade’yi Arnavutköy’den Bebek’e yürüyüş yaparken görüntüledik.

“Altın kızlar tatilden döndü”

“Beraber çok güzel ve eğlenceli bir tekne tatili yaptık.” dedi. “Kızlar ile son kez beraber bir tatil daha yapacağız.” dedi. ‘Tekne tatili mi olacak yine?’ dedik, “Yok onun zevkini çıkardık, şimdi başka.” dedi. Karavan tatili olabileceğini söyledi “Şevval ve diğer kızlar ile ama yerini söylemem sonra orda da bulursunuz siz bizi.” dedi.

‘Gökhan Alkan ile tatile gitmeyi düşünüyor musunuz peki?’ dedik, “O sette çalışıyor Antakya’da çekimde.” dedi.

“Maskem elimde kimse yok diye yürüyorum yanlış yazmayın lütfen.” dedi.

Sosyal medyada paylaştığı videonun çok sevilmesi üzerine konuştu. “Bayağıdır yürümüyordum, seviyorlardı yürümemi ben de çekip attım.” dedi. “Zaten görüyorsunuz her yere yürüyerek gidiyorum, benim için de spor oluyor.” dedi.

Haberin detayları videoda…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.