enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ARKADAŞININ ESKİ SEVGİLİSİNİ KAPMIŞ

ARKADAŞININ ESKİ SEVGİLİSİNİ KAPMIŞ
18 Mart 2021 12:57
A+
A-
 

BİR DÖNEM ÇOK SIKI DOSTLARDI…

Berrak Tüzünataç, Uraz Kaygılaroğlu aşkı magazin basınında konuşulmaya devam ediyor. Tüzünataç, Kaygılaroğlu aşkının şaşırtan gerçeği Ali Yörenç oldu. Uraz Kaygılaroğlu, yakın arkadaşı Ali Yörenç’ in eski sevgilisini kapmış.

 
“BERRAK İKİ DOSTUN ARASINI AÇTI”
 
Ali Yörenç ile Uraz Kaygılaroğlu’nın bir dönem çok sıkı dost oldukları öğrenildi. Hatta Uraz Kaygılaroğlu ve Ali Yörenç, bir dönem oyun salonunda ‘Street Fighter’ adlı oyunu oynarken sosyal medyadan paylaşımlarda bulunmuşlar. Kaygılaroğlu, yakın dostu Ali Yörenç’in eski aşkı Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlayınca Yörenç ile dostlukları da son bulmuş oldu. Yörenç ve Kaygılaroğlu, Instagram’da birbirlerini takip etmeyi bıraktılar. Bunun üzerine sosyal medyada, “Berrak, iki dostun arasını açtı” yorumları yapıldı. Berrak Tüzünataç ile Ali Yörenç’in ayrılık sebebinin ise kıskançlık olduğu öne sürülmüştü.
 
 
 
 
 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.