enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4297
EURO
34,4575
ALTIN
2.489,12
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Aslı Enver ile Pelin Karahan’ın Küslüğünün Nedeni Belli Oldu

Aslı Enver ile Pelin Karahan’ın Küslüğünün Nedeni Belli Oldu
24 Aralık 2022 11:18
A+
A-

Yıllar önce Kavak Yelleri dizisinde birlikte rol alan Aslı Enver ile Pelin Karahan’ın dostluğu bitti. İkilinin bir marka anlaşması yüzünden konuşmadığı iddia edildi.

2007 ile 2011 arasKavak Yelleri dizisinde yer alan Aslı Enver ile Pelin Karahan’ın dostlukları tarih oldu. Sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyen ikilinin, dargın oldukları yeniden alevlendi. Kulislerde kulaktan kulağa yayılan iddialara göre ie en son 2020 yılında sosyal medyadan beraber paylaşım yapan Enver ile Karahan’ın arasını, ‘kıskançlık, şöhret ve para’ açtı.

İddialara göre Pelin Karahan, 2020 yılında bir markayla tam 1 milyon TL karşılığında reklam anlaşması yapmak üzereydi. Ancak son dakika değişikliğiyle marka, aynı rakama Enver ile el sıkıştı.

Bunun üzerine de Pelin Karahan, eski rol arkadaşının kendisi için kulis yaptığını düşünerek Aslı Enver’ke bağını koparttı. İşin aslı ise marka, Enver’i Karahan’a göre daha popüler olduğu seçmişti. (TAKVİM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.