enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Aslıhan Doğan Turan: Evlilik Aşkımızı Öldürmedi

Aslıhan Doğan Turan: Evlilik Aşkımızı Öldürmedi
21 Aralık 2022 11:16
A+
A-

Aslıhan Doğan Turan (37), geçtiğimiz günlerde bir programa katıldı; dört yıllık eşi, çocukları Hamza Arda ve Asil Aslan’ın babası Arda Turan’la (35) ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Aslıhan Doğan, 2018 yılında Arda Turan ile nikâh masasına oturmuş, oğulları Hamza Arda’yı aynı yıl, Asil Aslan’ı 2020’de dünyaya getirmişti. A Para’daki ‘Yıldızlı Sohbet’e katılan sosyetik güzel, Arda’yı ve ilişkilerini anlattı.

“Flört döneminde ayrı kaldığımız zamanlar, birbirimizin kıymetini daha iyi anladık. İyi geldi ve bizi evliliğe götürdü. Çocuklar bizi olumsuz etkilemedi. Evlilik aşkımızı öldürmedi.”

“Evlilikte çok sakinlik bana göre iyi değil. Ara sıra kavga olması lazım, tutkudur bu, tadı tuzudur. Stabil, aşırı dingin ilişkilere inanmıyorum. Arda da ben de kıskancız. Onun sinir olacağı fotoğrafı sosyal medyada paylaşmam.”

“Arda beklemediğim anlarda romantik sürprizler yapar. Dışarıdan sert görünür ama çocuk gibidir. Trip atar, küser, inatlaşır. Fazlasıyla merhametli, iyi kalpli ve bonkördür.”

Öte yandan Aslıhan Doğan Turan, “Hamza Arda ve Asil Aslan ile evliliğimizi çok daha güzel bir noktaya taşıdık. Arda fedakâr bir babadır. Çocuklarımıza karşı sevgi dolu. Ailesi için her şeyi yapar” açıklamasını yaptı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.