enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
ALTIN
2.298,67
BIST
9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Baba Dizisinden Behzat Ç.’ye Sürpriz Transfer

Baba Dizisinden Behzat Ç.’ye Sürpriz Transfer
13 Temmuz 2022 11:09
A+
A-

Show TV’de yer alan Baba dizisinde Büşra karakterine hayat veren Özge Yağız Behzat Ç. serisinin yeni dizisinde de rol alacak.

BluTV’de yayınlanmaya hazırlanan efsane dizi Behzat Ç.’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ yakında sete çıkıyor.

TV100’ün haberine göre, Ortaks Yapım’ın imza attığı dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler katıldı. Devrim Yalçın’ın yöneteceği, senaryosunu ise Ercan Uğur’un yazdığı diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da dahil oldu.

Haber Global’de yer alan habere göre; ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ dizisine genç kuşağın popüler oyuncularından Özge Yağız da konuk oluyor. Genç oyuncu her bölümde bir cinayetin işleneceği dizide Erdal Beşikçioğlu’yla karşılıklı etkili sahnelerde rol alacak.

Yağız yeni sezonda ‘Baba” dizisine devam edecek. Behzat Ç. dizisinin castını EU Medya – Mehmet Ertansel ve Esra Uslu yapıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.