enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5505
EURO
34,9656
ALTIN
2.457,06
BIST
9.879,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bahar Şahin Koronavirüse Yakalandı

Bahar Şahin Koronavirüse Yakalandı
27 Aralık 2021 08:59
A+
A-

Erdal Beşikçioğlu ve Enis Arıkan’dan sonra Bahar Şahin de koronavirüse yakalandı. Oksijen maskeli bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, “Nur topu gibi kovid olabilir dendi” notunu yazdı.

Koronavirüs salgını hızla yayılmaya devam ediyor. Başrol oyuncularının koronavirüse yakalanmasının ardından ‘Yargı’, ‘Kanunsuz Topraklar’, ‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ve ‘Bergen’ gibi projelerin çekimleri durduruldu. ‘Camdaki Kız’da oynayan Enis Arıkan da ikinci kez koronavürise yakalandı. Arıkan’ın ardından bir kötü Haber de oyuncu Bahar Şahin’den geldi.

İKİNCİ KEZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Şahin, 13 ay sonra yeniden koronavirüse yakalandı. Geçtiğimiz sene kasım ayında virüse yakalanan ünlü oyuncu, haberi sosyal medya hesaplarında duyurdu. Bahar Şahin, belirti yüzünden gittiği hastanede, oksijen maskeli bir fotoğrafını paylaşarak “Nur topu gibi Covid olabilir dendi” notunu düştü.

Güzel oyuncu, saatler sonra çıkan test sonucunu ‘pozitif’ mesajıyla yayınladı. Ünlü oyuncunun koronavirüsü hafif geçirdiği öğrenildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.