enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5505
EURO
34,9656
ALTIN
2.457,06
BIST
9.879,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bensu Soral: Keşke Böyle Kirletilmese İlişkiler

Bensu Soral: Keşke Böyle Kirletilmese İlişkiler
12 Kasım 2021 11:01
A+
A-

İş insanı eşi Hakan Baş ile boşanacakları konuşulan Bensu Soral, önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan güzel oyuncu, evliliği hakkında yöneltilen soruları cevapladı.

2018 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Hakan Baş ile yaşadıkları krizle gündeme gelen Bensu Soral, geçen akşam Kuruçeşme’deki bir benzin istasyonunda görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, evliliğiyle ilgili konuştu.

30 yaşındaki Soral, “Bizim Hakan’la öyle bir düşmanlığımız yok. Benim için çok değerli bir insan. Kendisinin bende ki yeri çok ayrı” ifadelerini kullandı.

“Diğer sanatçı arkadaşlarımızın da başına gelen bir durum, keşke böyle kirletilmese ilişkiler. Mesleğimiz gereği konuşmak durumunda kalıyoruz, çok yıpratıcı ve psikoloji bozan bir durum.”

Milliyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.