enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Beren Saat: 10 Sene Sonra İlk Kez!

Beren Saat: 10 Sene Sonra İlk Kez!
17 Kasım 2021 12:55
A+
A-

Beren Saat ve yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu, önceki gün Arnavutköy’deki bir mekan çıkışında kameramıza takıldı.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda eşi Kenan Doğulu ile sahnedeki dansı sorulunca, “10 sene sonra ilk kez beni sahneye davet etti.” şeklinde konuştu.

Saat, ardından dişlerini yaptırdığı ve sosyal medyada aldığı tepkiler sorulunca gülerek, “Bu konuyu kapatalım artık.” ifadelerini kullandı.

“ARAYIP, TEBRİK ETTİM”

Beren Saat, ‘Kulüp’ dizisindeki teklifi reddetmesinin ardından rolü Gökçe Bahadır’ın kapmasıyla ilgili de konuştu. Oyuncu, “Biliyorsunuz biz uzun süre hazırlanmıştık, o da çok haber oldu ama ben Gökçe’yi de arayıp, tebrik ettim.” diyerek, hızla oradan ayrıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.