enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5657
EURO
34,7157
ALTIN
2.488,97
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

BERGÜZAR KOREL’DEN REKOR KIRAN DİZİ İÇİN UYARI

BERGÜZAR KOREL’DEN REKOR KIRAN DİZİ İÇİN UYARI
16 Ekim 2021 09:21
A+
A-

Bergüzar Korel, tüm dünyada popüler olan Squid Game dizisi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak aileleri uyardı. Korel, paylaşımında “Rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin” ifadelerine yer verdi.

Netflix’in dünyayı kasıp kavuran, çocuk oyunlarını ölümcül bir duruma çeviren Squid Game dizisi izlenme rekorları kırdı.

Bergüzar Korel, popüler diziyi çocukların izlememesi konusunda aileleri uyarırken dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Korel, şu ifadelere yer verdi:

“Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game izlemeyen çocuk yok. İki gün önce ilk kez açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna bu diziyi nasıl izlemesine izin verdiğini anlamış değilim. Bu dizi asla çocuklara uygun değildir. ‘Ama bütün arkadaşlarım izliyor’ diyebilir çocuğunuz, cevabı çok net ‘bu dizi senin yaşına uygun değil, 18 yaşından küçüksün ve o yaşa gelene kadar bizim sorumluluğumuzdasın ama diğer evlerde olan kurallar bizim sorumluluğumuz dışında.’ Anne ve babalara sesleniyorum; rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin. Kanal bile +18 ve intihar uyarısı verirken buna nasıl görmezden geliyorsunuz?”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.