enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

BERK OKTAY “YA BİR İNSAN EVE KILIÇLA GELİR Mİ?”

BERK OKTAY “YA BİR İNSAN EVE KILIÇLA GELİR Mİ?”
11 Mayıs 2021 19:58
A+
A-

Oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’u Levent’te yapım şirketinden çıkarken görüntülendi. Yasak Elma dizisinin sezon finaline girmesiyle sezona ara veren Oktay muhabirlerin, “Nesrin Cavadzade’nin olaylı ayrılığının sebebi nedir bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Ben şimdi bir şey demeyeyim gerekli açıklamayı yaptılar” .

Yıldız Çağrı Atiksoy ise kendi dizisinin çekimlerinin devam ettiğini sosyal medyada paylaştıkları kılıç ile provalarında eğlendiklerini söyledi. Berk Oktay “Bir insan eve kılıç ile gelir mi ya!” diyerek espri yaptı. “Çok zor durumdayım arkadaşlar her gün kılıç ile geliyor eve.” dedi. Muhabirin, “Bir gönderme mi acaba?” sorusuna Oktay, “Çiçek getirmiyorsun al sana kılıç gibi” derken Atiksoy da “Yok yok, çiçeğini de getirir.” diyerek Berk Oktay’ın romantik olduğunu vurguladı.

Muhabirin, “Evlilik tarihinde son durum nedir?” sorusuna Yıldız Çağrı, “Berk çok istiyor ona kalsa hemen olsun der” derken, Oktay da bunun üzerine “He ben istiyorum sen istemiyorsun yani” dedi. Oktay, “Ben hep diyorum yarın gel gidelim nikah salonuna kıyalım hemen nikahı ama Yıldız bekleyelim diyor” açıklamasında bulundu. Yıldız Çağrı Atiksoy da “Ailelerimiz ile beraber güzel bir düğün yapmak istiyoruz o yüzden pandeminin biraz azalmasını bekliyoruz.” ifadesinde bulundu.

 

İşte detaylar…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.