enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5362
EURO
34,9531
ALTIN
2.456,46
BIST
9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Burcu Özberk Yeni Pozlarını Paylaştı

Burcu Özberk Yeni Pozlarını Paylaştı
21 Şubat 2022 16:34
A+
A-

Burcu Özberk, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. İddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu, son olarak pencere önünde çekilen pozlarını paylaştı.

‘Güneş’in Kızları’ dizisi ile iyi bir çıkış yakalayan oyuncu Burcu Özberk, başrollerini İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük ile paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisindeki performansı ve güzelliği ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında 8,8 milyon takipçisi bulunan Özberk, son olarak pencere önünde çekilen fotoğraflarını peş peşe yayınladı.

“DIŞARIYI İZLEMEK İSTEMİŞTİM”

Güzel oyuncunun “Sadece dışarıyı izlemek istemiştim” notuyla takipçilerinin beğenisine sunduğu karelerine, kısa sürede 490 binden fazla beğeni geldi.

32 yaşındaki Özberk’in bu pozlarına, “Dışarıyı izlerken bu kadar güzel çıkman”, “Bu ne güzellik ya” ve “Biz de hep senin güzelliğini izlemek istiyoruz” gibi binlerce yorum yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.