enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5170
EURO
34,5523
ALTIN
2.492,23
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BÜŞRA DEVELİ AYRILIK SONRASI İLK KEZ KONUŞTU!

BÜŞRA DEVELİ AYRILIK SONRASI İLK KEZ KONUŞTU!
16 Eylül 2021 09:58
A+
A-

Oyuncu Büşra Develi ile Birkan Sokullu, bir markanın sonbahar-kış kampanyası için bir araya geldi. Firmanın yeni reklam çekimleri için kamera karşısına geçen ikili, koleksiyonun tanıtımı için yapılan davette objektiflere poz verdi.

“MÜTEVAZI TAKILIYORUM”

Partneri Büşra Develi ile ilk kez çalıştıklarını söyleyen Sokullu, pandemiyle birlikte alışkanlıkların değiştiğini ve insanların ihtiyacı kadar tüketmesi gerektiğini savundu.

Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, “Büşra ile ilk kez birlikte çalıştık. İçimize sinen bir film oldu. Yeteri kadar elbisem var. Artık öyle bir zamandan geçiyoruz ki herkesin yeteceği ve ihtiyacı kadar, doğaya saygılı üretilmiş tasarımları tercih etmesi gerek. Ben de hayatımda ihtiyaçlarım dahilinde alışveriş yapmaya özen gösteriyorum. Abartılacak bir durum yok. Mütevazı takılıyorum.” dedi.

“MARKA TAKINTIM YOK”

Muhabirlerle sohbet eden Büşra Develi ise bir soru üzerine artık sadece kadınların çok ayakkabı satın almadığını, erkeklerin de fazla ayakkabı kullandığını ifade etti.

Ünlü oyuncu, “O sınırlar o kadar belirgin değil. Herkes istediği gibi giyiyor. Çok ayakkabısı olan erkekler de var, sadece kadınlar giymiyor bence. Hiç marka takıntım yok, kendimle özdeşleşen markalarla alışveriş yapıyorum. Beğendiğim, rahat olduğum şeyleri seçiyorum.” diye konuştu.

AYRILIK NEDENİ “KISKANÇLIK” MI?

Özel hayatıyla ilgili de konuşan Develi, sevgilisi Cem Aktay ile ilişkilerinin kıskançlık nedeniyle bittiği yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İlişkilerinin bittiğini ancak bunun kıskançlık nedeniyle olmadığını ve arkadaş olarak görüştüklerini ifade eden Develi, “Tabii özel durum ama öyle bir şeyler yazıldı, ‘kıskançlık’ gibi. İlla bir ilişkinin bitmesi için öyle şeylerin olmasına gerek yok. Biz hala görüşüyoruz ve iyi arkadaşız. İlişkiyi bitirdik. Başka türlü bir ilişki yürütüyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.