enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5877
EURO
34,8539
ALTIN
2.496,12
BIST
9.657,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

BÜYÜK USTAYA VEDA!

BÜYÜK USTAYA VEDA!
3 Temmuz 2021 13:10
A+
A-

83 yaşında vefat eden sanatçı Kartal Tibet için İstanbul Zincirlikuyu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi…

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın da katıldığı cenaze töreninde merhum sanatçının sevenleri de bulundu.

Bakan Ersoy yaptığı açıklamada, ‘Bundan sonra bize düşen, sanatçımızın ismini kalıcı hale gelmesi için bakanlık olarak, ailesiyle birlikte elimizden geleni yapmak. Örnek sanatçılarımızı maalesef yıllar geçtikçe birer birer kaybediyoruz. Önemli olan onların yerini, onların anısını yaşatarak yeni sanatçıları sektörümüze, sanat dünyamıza kazandırmak. Allah rahmet eylesin diyorum. Ailesine sabırlar diliyorum.’ ifadelerini kullandı.

Bakan Ersoy, Tibet’in ailesiyle görüşüp sanatçının anısını yaşatmak için planladıkları bir şey varsa bakanlık olarak ellerinden gelen desteği göstereceklerini belirtti.

Baş sağlığı dileklerini çocukları Kumru ve Kanat Tibet’in kabul ettiği cenaze törenine, Tibet’in yıllarca beraber kamera karşısına geçtikleri meslektaşı ve dostu Hülya Koçyiğit de katıldı.

Kendi isteği üzerine herhangi bir anma programı yapılmayan Tibet’in tabutu, askeri birliğin omuzlarında getirildi. Tibet, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.