enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

can yaman geri çevirdi burak deniz kabul etti

can yaman geri çevirdi burak deniz kabul etti
24 Mayıs 2021 14:23
A+
A-

BURAK DENİZ İTALYA YOLCUSU

Şu sıralar İtalya’da olan Can Yaman, geçici olarak yerleştiği ülkede, hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmakta. Daha önce rol aldığı Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizileriyle birlikte oyuncu, İtalya’da büyük bir hayran kitlesi edindi.

 

Can Yaman (@canyaman1989) | Twitter

 

Demet Özdemir ile birlikte oynadığı Erkenci Kuş, halen İtalyan televizyonunda yayında. Can Yaman’ın ülkede farklı anlaşmalara imza attığı da biliniyor.

Oyuncu, geçtiğimiz aylarda bir yapımcı firma ile anlaştı ve Sandokan isimli dizide başrolde oynamak için hazırlanıyor şu sıralar. İtalya’ya gittiği ilk günlerde ise ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile buluşmuştu.

Can Yaman’ın oynadığı bir makarna reklamının çekimlerini Özpetek yapmıştı. Türk asıllı ünlü yönetmen, uzun yıllardır İtalya’da yaşıyor. Can Yaman ile reklam için bir araya gelen Özpetek, daha sonra kendisine ‘Cahil Periler’ isimli yeni çekeceği dizide rol teklif etmişti.

 

Can Yaman’ın bir süre düşünüp daha sonra Sandokan dizisi ile birlikte aynı anda bir başka dizide rol almayı istememesi nedeniyle teklifi geri çevirdiği gündeme gelmişti.

 

Burak Deniz kimdir? Burak Deniz kaç yaşında?

 

İşte o teklif, bu kez bir başka Türk oyuncuya gitti! Şu sıralar atv’de Maraşlı dizisiyle büyük övgüler alan Burak Deniz, Can Yaman’ın kabul etmediği diziye ‘evet’ dedi!

 Disney için çekilen dizide Asaf isimli bir fotoğrafçıya hayat verecek oyuncu.

Maraşlı dizisinde oynadığı Celal Kün karakteri ile ekranda yeniden bir çıkış yakalayan oyuncu, bu kez dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in projesinde yer almanın heyecanını yaşıyor.

8 bölüm olarak çekilen dizinin 4. bölümünden itibaren yer alacak Burak Deniz. Hikaye’yi İstanbul’a bağlayan kişi olurken, teyzesini rolünü de Ferzan Özpetek’in her projesinde muhakkak yer verdiği bir başka isim Serra Yılmaz oynayacak. 28 Temmuz’da da dizinin son sahnelerinin İstanbul ayağını çekmek için İtalya’dan Türkiye’ye gelinecek…

 

Serra Yılmaz kimdir? Neden herkes tepki gösteriyor?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.