enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5209
EURO
34,7395
ALTIN
2.491,79
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Canan Ergüder: Saçımı Kaybettiğim Zaman Beni Vurdu

Canan Ergüder: Saçımı Kaybettiğim Zaman Beni Vurdu
29 Temmuz 2022 15:01
A+
A-

Meme kanseriyle mücadele eden ve hastalığı yenmeyi başaran Canan Ergüder, “Bu süreç çok zordu.” dedi. Ünlü oyuncu, ayrıca, “Kemoterapiyi aldıktan iki gün sonra vuruyor etkisi. Saçımı kaybettiğim zaman beni bir vurmuştu… Ondan sonra alışıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl meme kanserini atlatan oyuncu Canan Ergüder, sağlığına kavuşmuştu. Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan ‘Gör Beni’ adlı programına konuk olan ünlü oyuncu, bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

“Tabii ki çok zordu.” diyen Ergüder, “Bir çocuğum var, şu anda 4 yaşında. en zor düşünceler onunla ilgili düşünceler. Tabii ki gencim, hayatta yapmak istediğim şeyler var, yaşamak istiyorum… Bu düşüncelerin hepsi geliyor insanın aklına.” ifadelerini kullandı.

Canan Ergüder, “Hiçbir şey kesin değil. Hastalık geri gelmeyecek diye garanti veremez bana hiç kimse. Olan süreci mümkün mertebe en sağlıklı şekilde en başta oğlum için sonra da ailem için ve kendim için güçlü kalmak istedim. Sağ olsun eşim (Kenan Ece) de bana çok destek oldu.” açıklamasını yaptı.

“4,5 ayda bitirdim kemoyu. Sonra saçım çıktıktan sonra mesleğime geri döndüm.” ifadelerini kullanan Ergüder, “Hayata bağlı kalmak gerekiyor. Bana danışan çok insan var. Söylediğim şey şu; ‘Sizi hayata ne bağlı tutuyorsa ona sıkı sıkı tutunun.’ Benim için oğlum ve ailem…” dedi.

Kemoterapinin etkisinin iki gün sonra vurduğunu dile getiren Canan Ergüder, “İlk aldığım ilaç daha ağır olarak bilinen bir ilaçtı. O vurduğu zaman üç gün yatıyorsunuz karanlık bir odada.” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, sözlerini, “O 3 günlük süreçte karalar bağladığım zamanlar oldu. Saçımı kaybettiğim zaman beni bir vurmuştu… Ondan sonra alışıyorsunuz. Bence her duruma alışıyor insan. Hayatta da bu böyle…” diyerek sonlandırdı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.