enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,7593
ALTIN
2.507,05
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

CEDİ OSMAN: EBRU’YU GÖRDÜĞÜM GÜN BUNU BİLİYORDUM

CEDİ OSMAN: EBRU’YU GÖRDÜĞÜM GÜN BUNU BİLİYORDUM
28 Eylül 2021 17:18
A+
A-

NBA’de mücadele eden Cleveland Cavaliers takımında forma giyen milli basketbolcumuz Cedi Osman (26), iki hafta önce Kapadokya’da evlenme teklif ettiği oyuncu Ebru Şahin’e (27) aşkını anlattı.

‘Hercai’ dizisinde canlandırdığı ‘Reyyan’ karakteriyle yıldızı parlayan Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Cedi Osman, Ebru Şahin’e sürpriz yapmış ve özel jet kiralayarak, sevgilisiyle birlikte Kapadokya’ya gitmişti. Milli basketbolcu, burada ünlü oyuncuya evlilik teklif etmişti.

Sevgilisinden ‘evet’ yanıtını alan Cedi Osman, verdiği bir röportajda, Ebru Şahin’e olan aşkından ve evlilik teklifi hakkında neler hissettiğinden bahsetti.

Milli basketbolcu, “Hayatımdaki en güzel şey. Çok heyecanlıydım ve çok stresliydim. O çok özel, o benim için gerçekten çok özel, o bir tane” ifadelerini kullandı.

Cedi Osman, “Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.