enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
BIST
8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Defne Samyeli: Aşk İstemiyorum!

Defne Samyeli: Aşk İstemiyorum!
25 Aralık 2021 09:43
A+
A-

Defne Samyeli, önceki gün Etiler trafiğinde aracının direksiyonunda objektiflere takıldı. Hastane raporu ile ehliyetini geri aldığını açıklayan ünlü şarkıcı, 2022 yılından dileklerini sıraladı.

Geçtiğimiz ekim ayında alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptıran Defne Samyeli, Etiler’de direksiyon başında görüntülenirken, ehliyetini geri aldığını açıkladı.

Samyeli, “Her davayı kaybetmeme rağmen bunu kazanmama şaşırdım. Teşekkür ediyorum Türk adaletine. Hastane raporu var. Yoksa ben yılmıştım yani. Hastaneye gidiyorum, gidiyorum hiçbir şey fayda etmiyor” dedi.

Hasta olduğunu söyleyen 49 yaşındaki güzel, “Soğuk algınlığı olmuşum, ben de anlamadım. Covid-19 geçirdikten sonra bağışıklığım mı düştü anlamadım. Eskiden böyle grip falan olmazdım. Konserler de olduğu için kendime iyi bakmam lazım, ne kadar baksam da işte şimdi bu haldeyim. Şimdi doktora gidiyorum” şeklinde konuştu.

“2021 benim için karışık geçti” diyen Samyeli, “Geçen sene dizi vardı, sahneye çıkabilecek miyiz, mekanlar açılacak mı diye bekledik. Onun bekleyişiyle geçti, yaza doğru ancak açıldı. 12’den sonra kapanacak şekilde açıldı. Biz tam bir gönlümüz rahat edecek şekilde işimizi yapamadık. 2021 normale geçmeye çalıştığımız bir yıl oldu. Taşındım, ev aradım, buldum. Bu sene biraz daha durgun olur inşallah” ifadelerini kullandı.

“AŞK İSTEMİYORUM”

Ünlü şarkıcı, “Aşk mı istiyorsunuz?” sorusuna, “Aşk istemiyorum. Sadece kendim için değil, dünya için Türkiyem için ekonomik bir stabilite istiyorum. İnsanların bir hafta sonrasını görebileceği, pahalılıkla uğraşmak zorunda kalmadıkları, endişe içerisinde yatağa girmedikleri, TL’nin değer kaybetmediği, herkesin geleceğini planladığı bereketli bir yıl olsun istiyorum” yanıtını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.