enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4479
EURO
34,5073
ALTIN
2.473,73
BIST
9.563,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Defne Samyeli Güzelliğin Kitabını Yazıyor!

Defne Samyeli Güzelliğin Kitabını Yazıyor!
30 Haziran 2022 08:39
A+
A-

Defne Samyeli, önceki gün Bebek’teydi. Kızı Derin Talu ile arabasına binmeden önce açıklama yapan 49 yaşındaki güzel, “Arabam gelene kadar konuşalım. Sabah erkenden çekimimiz var. Derin’in kapak çekimi var, benim de başka bir çekimim var. Şimdilik söyleyemiyorum” dedi.

Konser maratonundan bahseden ünlü isim, “Bodrum sahnelerimiz olacak. Onun dışında yine Alaçatı ve Göcek’te sahnelerimiz var. Kış dönemine hazırladığımız projelerimiz de var, sürpriz. Bir yandan kaslarımız hep kuvvetli kalsın diye devamlı konser veriyoruz” şeklinde konuştu.

Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı sahne kostümleri ve bikinili pozları hakkında Samyeli, “Çok özeniyorum hem kendime hem de yaptığım işe. Onun da karşılığını alıyorum. Repertuarı devamlı yeniliyorum. Her gece üzerine çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Instagram’da 850 binden fazla takipçisi bulunan güzel şarkıcı, “Sosyal medyadan bayağı yorum geliyordur, formunuzu nasıl koruduğunuza dair. Var mıdır bunun bir formülü?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Kitap yazıyorum. Benim amaçlarımdan bir tanesi ilham ve motivasyon kaynağı olabilmek. Onu da yaptığıma inanıyorum. Çünkü çok olumlu tepki alıyorum ve ona da seviniyorum. Hayatta kendinize bakarsanız, vücut bunun karşılığını kesinlikle veriyor. Bununla ilgili kitap yazıyorum, bitmek üzere.”

Öte yandan geçtiğimiz gün Bebek’te sabah sporu yaparken görüntülenen Defne Samyeli, bir yandan da görüntülü görüşme ile işlerini halletti. Telefonunu bir an olsun elinden düşürmeyen Samyeli, “Vakti iyi değerlendirmek gerekiyor. Malum işler yoğun” diyerek, yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti.

1 Temmuz’da 50’nci yaşına girecek olan 1972 doğumlu şarkıcı, tüm bakışları üzerinde toplarken, fit haliyle gençlere taş çıkarttı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.