enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Demet Özdemir Hamile Mi? Açıklama Geldi

Demet Özdemir Hamile Mi? Açıklama Geldi
19 Aralık 2022 10:59
A+
A-

Oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37), 28 Ağustos 2022 tarihinde İstanbul’da aileleri ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. Kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftten Demet Özdemir, hakkında çıkan hamilelik iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Oğuzhan Koç ile mutlu bir evlilik sürdüren ve aşkını her fırsatta dile getiren Demet Özdemir, son olarak hamilelik iddiası ile adından söz ettirdi.

İzel-Çelik Ercan, bir döneme damga vuran müzik grubu olmalarına rağmen sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi ile yıllar sonra sahnelere dönen şarkıcı İzel Çeliköz, sosyal medya hesabından ‘Bebek’ isimli parçası eşliğinde Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin fotoğrafını yayınladı. İzel, fotoğrafa “Size gelsin” notunu düşerek, kalp emojisi ekledi.

“HENÜZ DEĞİL”

Bu paylaşım sonrasında sosyal medyada “Demet hamile mi?” yorumları yapıldı. Güzel oyuncu, hakkında çıkan hamilelik iddiasını jest hızıyla yanıtladı. Demet Özdemir, Instagram hesabından “En sevdiğim İzel şarkısıdır ama henüz değil” açıklamasını yaparak, hamilelik iddialarını yalanladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.