enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Demet Özdemir’den ‘Hamilelik’ İddialarına Yanıt

Demet Özdemir’den ‘Hamilelik’ İddialarına Yanıt
19 Eylül 2022 12:06
A+
A-

Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir, düğün sonrası hakkında çıkan ‘hamilelik’ haberleriyle ilgili konuştu. İddiaların gerçek olmadığını belirten güzel oyuncu, “Herhangi bir çocuk baskısı yok. öyle bir hayatımız yok. Sırası geldiğinde her şey olur” diye konuştu.

Demet Özdemir, SHOW TV ekranlarında Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Özdemir, Instagram’da sahte hesabının olmadığını açıkladı. 30 yaşındaki oyuncu, “Sahte hesabım olsa hemen yakalanırdım” dedi.

“EŞİMİN TELEFONUNU KARIŞTIRMAM”

Ayrıca sosyal medya kullandığı günden bu yana ilan-ı aşk almadığını belirten Demet Özdemir, geçtiğimiz ay dünyaevine girdiği eşi Oğuzhan Koç’a bu tarz mesajların gelme ihtimalinin olduğunu hatırlatarak, “Eşime bu tarz mesajlar geliyordur. Herhangi bir tepkim olmaz. Birbirimize güvendikten sonra asla telefonunu karıştırmam söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

“ANNEM NE KADAR ÜNLÜ OLDUĞUMUN ŞAŞKINLIĞINI YAŞIYOR HALA”

Kariyerinin 10. yılını da kutlayan Demet Özdemir, geriye dönüp baktığında aklına ailesinin geldiğini açıkladı. Güzel isim, “Annem benim ne kadar ünlü olduğumun şaşkınlığını yaşıyor hala. Annemin benim için düşündükleri aklıma geldikçe duygulanıyorum” diye konuştu.

‘HAMİLELİK’ İDDİALARINA YANIT

Demet Özdemir, düğün sonrası hakkında çıkan ‘hamilelik’ haberlerine de açıklık getirdi. İddiaların gerçek olmadığını söyleyen Özdemir, “Herhangi bir çocuk baskısı yok. öyle bir hayatımız yok. Sırası geldiğinde her şey olur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.