enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5467
EURO
34,9817
ALTIN
2.420,36
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Didem Soydan’dan ‘Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’ Açıklaması

Didem Soydan’dan ‘Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’ Açıklaması
26 Eylül 2022 08:46
A+
A-

Serenay Sarıkaya ve ‘Şahmeran’ dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz’in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sarıkaya, bunun üzerine “Üzerimden iddialar üretmeyin” demişti. Burak Deniz ile bir süredir aşk yaşayan Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü model Sarıkaya ve Deniz hakkındaki aşk iddialarına yanıt verdi.

Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı’ndaki Must adlı mekan çıkışında görüntülendi. Nişantaşı’nda ikinci dükkanı açtıklarını söyleyen Soydan, ticari hayatının güzel gittiğini dile getirdi. Önceki günlerde sevgilisi Burak Deniz’in Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığına dair haberler de gündeme gelmişti. Yazılan haberler ile alakalı Serenay Sarıkaya cephesinden gerçeği yansıtmadığına dair bir açıklama yapılmıştı ancak bu iddialar hakkındaki sorulara manken, “Konuşmak istemiyorum. Ne açıkladılarsa doğrudur” yanıtını verdi.

Soydan, sevgilisi Burak Deniz’in geçtiğimiz günlerde Adana’daki bir otelde Nilperi Şahinkaya’ya küfür etmesi ve olayın mahkemeye gitmesi durumu ile alakalı ise, “Kendisi de çok üzgün. Gerekli açıklamayı da yaptı zaten. Bu durum günlük hayattaki moduna da yansıdı. Kesinlikle öyle bir insan değil” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.