enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Doğa Rutkay: Çocuklarımı Alnımın Teriyle Büyüttüm

Doğa Rutkay: Çocuklarımı Alnımın Teriyle Büyüttüm
5 Aralık 2022 12:09
A+
A-

Doğa Rutkay, ikizlerini tek bir yardımcıyla büyüttüğünü söyledi. Oyuncu, “Konuşulduğu gibi bir hayatım yok. Bebekleri alnımın teriyle büyüttüm” dedi.

Doğa Rutkay, Ortaköy Feriye’de gerçekleşen La Roche Posay markasının etkinliğinde moderatörlük yaptı. Sosyal medyadan gelen eleştirilere tepki gösteren oyuncu, “İkizlerimi büyütürken birçok insan, ‘Şoförleri, aşçıları ve dadıları var. Böyle olsun ben de birçok çocuk büyütürüm’ yorumları yaptı ama sadece bir tane yardımcım vardı” şeklinde konuştu.

“Öyle konuşulduğu gibi bir hayatım yok yani” sözleriyle devam eden Rutkay, “İnsanlar kendilerini rahatlatmak için böyle konuşuyor herhalde ama ben alnımın teriyle büyüttüm bebeklerimi” açıklamasında bulundu. Piraye ve Rutkay Kerim’in dört yaşına girdiğini söyleyen oyuncu, “Artık zorlu süreci atlattık diyebilirim. Bize yardım bile ediyorlar” dedi.

Milliyet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.