enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,7830
ALTIN
2.495,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Dünya Starlarının Ünlü Olmadan Önceki Meslekleri

Dünya Starlarının Ünlü Olmadan Önceki Meslekleri
6 Nisan 2021 11:05
A+
A-

Brad Pitt

Missouri Üniversitesi’nde gazatecilikten mezun olduktan sonra Los Angeles’a taşındığında Brad Pitt limuzin sürüp güzel dansçıları taşımış, hatta bir ara Pollo Loco isimli kızarmış tavuk restoranı için tavuk kıyafeti de giymiş.

Brad Pitt - Vikipedi

 

 

Kanye West

Kim Kardashian ile olna evliliği ile sürekli gündemde olan Kanye West, ünlü olmadan önce lise yıllarında GAP’ta tişört katlıyormuş

Kanye West - Vikipedi

 

Johnny Depp

Telefonla sizi arayıp bir şeyler satmak isteyenlere anında telefonu kapatmak istiyorsunuz değil mi? Peki ya arayan Johnny Depp olsaydı ve size isminizin yazdığı saçma bir kalem satmaya çalışsaydı. Depp bir zamanlar telefonda pazarlama yapıyormuş.

Son dakika: Johnny Depp hem kovuldu hem de 10 milyon dolar alacak - Magazin  Haberleri - Milliyet

 

Madonna

Madonna New York’un ünlü meydanı Times Square’de Dunkin Donuts isimli dükkanda çalışırken müşterinin üzerine şekerleme sıçrattı diye kovulmuş.

Madonna - Vikipedi

 

George Clooney

16 yaşında beyzbol takımına girmeyi denemiş olmayınca şansımı bir de okulda deneyim demiş  George Clooney. Sonrasında da ayakkabı satıcılığı dair birçok değişik meslekte görev almış.

George Clooney - Vikipedi

 

Jon Bon Jovi

18 yaşında Runaway’i yapmadan önce yaşıtlarının çoğu gibi gazete satıcılığı yapan Bon Jovi, kuzeninin müzik stüdyosunda kapıcılık da yapmış.

Jon Bon Jovi - Beyazperde.com

 

Jim Carrey

Dünyadaki en iyi komedi oyuncularından birisi olan Jim Carrey de kapıcı olarak çalışanlardan. Ailesine yardımcı olmak için bir fabrikada çalışıyordu.

Jim Carrey doet nu iets heel anders dan acteren | Foto | bndestem.nl

Morgan Freeman

Genç Morgan, Missisipi’de gazete dağıtıp para kazanıyordu. Sonrasında lise bitince hava kuvvetlerine girdi, fakat kısmette yokmuş diyelim 4 yılın ardından oradan istifa etmiş. 1964’te fuarda dans ederek para kazanmış.

 Morgan Freeman (@morgan_freeman) | Twitter

 

Angelina Jolie

Babaannesinin cenazesindeki tören onu mutsuz ettiğinden dolayı cenaze işleriyle uğraşmak için dersler almaya başlamış.

Dosya:Angelina Jolie 2 June 2014 (cropped).jpg - Vikipedi

 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.