enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1943
EURO
34,7295
ALTIN
2.424,40
BIST
10.173,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Ebru Şallı, Oğlu Pars’ı İkinci Ölüm Yıl Dönümünde Andı: Kavuşacağız…

Ebru Şallı, Oğlu Pars’ı İkinci Ölüm Yıl Dönümünde Andı: Kavuşacağız…
16 Nisan 2022 12:04
A+
A-

Ebru Şallı’nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, iki yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenilerek, 16 Nisan 2020 tarihinde hayatını kaybetti. “Ponçiğim” dediği Pars’a olan özlemini her fırsatta dile getiren Şallı, Instagram’da yaptığı duygusal paylaşım ile oğlunu ölümünün ikinci yıl dönümünde andı.

Pars ile fotoğraflarını yayınlayan Ebru Şallı, “Ponçiğim sen benimlesin. İki yıl değil, 200 yıl da geçse seninle bu anı tekrar yaşayacağız. Kavuşacağız biliyorum. O eşsiz kokunu yine içime çekeceğim. Kelimelerin yetmediği bir noktadayım. Seni tarifsiz seviyorum” notunu yazdı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.