enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3582
EURO
34,9598
ALTIN
2.324,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EBRU ŞALLI: PİDE İÇİN YALVARDIM

EBRU ŞALLI: PİDE İÇİN YALVARDIM
21 Temmuz 2021 11:44
A+
A-

Sağlık beslenme ve spor tutkusuyla tanınan Ebru Şallı, “Yiyorum ama kilo almıyorum” dedi. Youtube kanalında yaptığı yayında, önüne koyduğu altı kavanoz tatlının hepsini yiyen eski manken, “Herkes bana ’40-45′ kilo diyor, öyle bir şey yok” şeklinde konuştu.

Youtube kanalında takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ebru Şallı’nın samimi açıklamaları şöyle:

– Her gün spor yapmıyorum. Haftanın 4-5 günü spor yapıyorum. Spor hastası değilim.
– Yemek yapmayı, yemeyi ve yedirmeyi çok seviyorum. Bütün yemek kurslarına gittim. Dünya mutfağını öğrendim. Osmanlı mutfağından İtalyan, Fransız mutfağına kadar diplomalarım var.
– Sinirlenmeyin ama ben yemek yiyorum ve kilo almıyorum. Genetikle ilgisi var tabii. Bildiğiniz kadar zayıf değilim, 53.5 kiloyum ve boyum 1.72. Herkes bana ’40-45′ kilo diyor, öyle bir şey yok.


– Bana hiçbir yerde ‘ekmek ister misiniz?’ diye sormuyorlar. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Geçen gün uçakta ‘ekmek ister misiniz? diye sordular. Ben de pideye özendim istedim. Tam üç kez söyledim, resmen pide için yalvardım ama kepekli ekmek getirdiler. ‘Ebru ekmek yemez’ diye düşünüyorlar. Yanımda sandviç vardı onu yedim.
– Oğlum Beren fotoğraf çektirmeyi ve sosyal medyada görünmeyi sevmiyor. Çok cool bir çocuk. Bir ara para ile kandırıyordum. 100 TL’ye bir story koyuyordum. Artık ‘paraya ihtiyacım yok’ diyor.
– TV’de program yapmak istiyorum ama artık sağlık programları değil, dedikodu programları reyting yapıyor.
– İlişkide sıkıcı olmayacaksınız. Güzel sohbet edeceksiniz, onun ilgi alanına gireceksiniz. O da sizin ilgi alanınıza girecek. Önce arkadaş olmak çok önemli. Ortak noktada buluşacaksınız.
– Adım Ebru olmasaydı, sabır taşı olurdu. Çok sabırlıyım ama artık hiçbir şeye sabrım yok. ‘Bana çok güvenmeyin’ diyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.