enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Edis Almanya’yı Salladı

Edis Almanya’yı Salladı
5 Haziran 2023 09:45
A+
A-

Edis, Almanya’da düzenlenen yaz festivalinde sahne alarak yurt dışı konserlerine başladı. Kendisini izleyen 25 bin kişiyle coşkulu bir konser yaşayan ünlü yıldız, ‘Arıyorum’ şarkısında hayranlarıyla düet yaptı.

Primavera Sound Barcelona 2023 festivalini izlemek için İspanya’da bulunan Edis, önce festival izledi ardından da bir başka festivalde konser vermek için Almanya’ya gitti. Ünlü yıldız, Rudolf Weber Arena Oberhausen’da yapılan Multi Summer Festival 2023 kapsamında sahne aldı.

Edis’i dinlemek için bir araya gelen 25 bin seyirci, gün batımından gecenin geç saatlerine kadar unutulmaz şarkılar ve sahne performansıyla müzik şöleni yaşadı.

Hayranlarının alkışlarıyla sahneye çıkan ünlü yıldız çok sevilen ‘Bana mı?’, ‘Çok Çok’, ‘Perişanım’, ‘Martılar’ gibi şarkılarının da aralarında bulunduğu geniş bir repertuarla sevenlerinin karşısına çıktı. Edis, ‘Arıyorum’ şarkısını kendisini izleyen binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi. Edis, 10 Haziran tarihinde de Almanya’nın Münih kentinde konser verecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.