enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Elçin Sangu: O İsimlerle Çalışmam

Elçin Sangu: O İsimlerle Çalışmam
6 Ocak 2022 09:05
A+
A-

Elçin Sangu, geçtiğimiz akşam aralarında Yıldız Çağrı Atiksoy’un da bulunduğu arkadaş grubu ile Arnavutköy’de bir mekanda görüntülendi. 2 milyon TL değerindeki yeni aracıyla görüntülenen Sangu, “Prensiplerim gereği sette sorun çıkaran insanlarla çalışmam” dedi.

Mekanda yaklaşık 4 saat oturan Sangu çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TİYATRO OYUNUNDA YER ALACAK

Neler yaptığını soran muhabirlere Sangu “Tiyatro provası var, şu an onunla ilgileniyorum. Tamamen yeni bir oyun olacak, onun heyecanı var” dedi.

“YAPTIĞIM AÇIKLAMANIN ARKASINDAYIM”

Geçtiğimiz haftalarda ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında sarf ettiği “Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor’ dediğim ünlüler de var” açıklamalarının sorulması üzerine Sangu “Hepimizin yok mu böyle düşünceleri? Yani insani değerleri olmayan, gayet de içimin rahat ettiği sonuna kadar savunduğum bir açıklamam bu benim. Sette karşılaştığım tipler, isim tabii ki vermeyeceğim.” dedi.

Muhabirlerin “Peki tekrardan bir projede yer alır mısınız bunlarla” sorusuna ise “Prensiplerim gereği asla çalışmam. Sorun çıkaran insan ile çalışmam” diyerek aracına bindi.

YENİ ARABASI 2 MİLYON TL DEĞERİNDE

Sangu’nun son dönemde pek çok ünlünün tercih ettiği hibrit model bir araba alması dikkatlerden kaçmadı.

Arabanın piyasa değeri ise yaklaşık 2 milyon TL.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.