enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
44,8573
EURO
52,8184
ALTIN
6.966,26
BIST
14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
13°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
14°C

Erman Toroğlu: Çapkın Erkek Değil, Kadındır!

Erman Toroğlu: Çapkın Erkek Değil, Kadındır!
26 Mayıs 2022 16:00
A+
A-

Kendisinden 34 yaş küçük avukatı Ezgi Yavuz ile dünyaevine girerek adından söz ettiren eski hakem Erman Toroğlu, önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.

Nişantaşı’nda görüntülenen ve dişçiden çıktığını söyleyen futbol yorumcusu, yeni stili hakkında, “Yaklaşık bir yıldır küpe takıyorum. İmajımı da çok beğendim” dedi.

Türkücü İbrahim Tatlıses’le 1983’te aşk yaşamaya başlayan, 18 yıllık birlikteliğin ardından yollarını ayıran Derya Tuna’nın “Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz” şeklindeki sözleri hatırlatılan eski hakem, ünlü oyuncuyu destekleyecek açıklamalarda bulundu.

“Kimin ne açıklama yaptığını bilmem. Çapkın erkek değil, kadındır. Erkek kadına onu beğendiğini hissettirir ama kalemi kıracak olan kadındır. Zorla mı kadını alıp, götüreceksin yemeğe veya beraber olmaya. O yüzden çapkın erkek değildir, çapkın kadındır. Karar veren de kadındır. Kadın isterse olur.”

Derya Tuna, son günlerde tartışma yaratan sözleri sorulunca, “Yanlış anlaşıldığım için üzüldüm. Ben genelleme yapmak istemedim. Kendi hayatımdan ve çevremden gördüklerimden yola çıkarak öyle bir şey söyledim. Yoksa sadakatsizliğin kadını, erkeği yok. Karakter meselesi” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.