enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Eurovision’da uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti!

Eurovision’da uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti!
25 Mayıs 2021 11:12
A+
A-

Eurovision Şarkı Yarışması’nda oylama sonuçları beklenirken ekranlara yansıyan bir görüntü her şeyi önüne geçerek gündem olmuştu. Görüntülerde yarışmayı kazanan İtalyan rock grubu Måneskin grubunun solistinin sevinç gösterisi yaparken başını önündeki sehpaya eğilerek bir şeyler yapınca uyuşturucu madde kullandığı ileri sürülmüştü.

 

DÜN TEST YAPTIRDI

İddianın kısa sürede gündem olmasının ardından açıklama yapan solist Damiano David, “Uyuşturucu kullanmıyorum, lütfen böyle bir şey söylemeyin. Hatta bunun için teste gireceğim” demişti. Dediğini yapan solist dün apar topar test yaptırdı.

Eurovision'da uyuşturucu madde kullandığı ileri sürülen Damiano David'in testi negatif çıktı

TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Eurovision yayıncı kuruluşu EBU tarafından yapılan açıklamada, solist Damiano David’in gönüllü olarak yaptırdığı test sonucunun negatif çıktığı açıklandı. EBU, kamera görüntülerinin incelenmesi dahil kendilerinin yaptığı kontrollerin sonucunun da bu yönde olduğunu belirtti ve “Meseleyi kapanmış addediyoruz” dedi.

Eurovision'da uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti! Damiano David'in testi negatif çıktı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.