enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,7998
ALTIN
2.486,79
BIST
9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

Ezgi Çelik yeni sezona bomba gibi düştü

Ezgi Çelik yeni sezona bomba gibi düştü
11 Mayıs 2021 07:24
A+
A-

Zonguldak’taki kömür madenlerinde geçecek

2009 yılında Asi isimli dizide canlandırdığı İnci karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Ezgi Çelik, bugüne kadar hem sinema hem de dizi olmak üzere birbirinden farklı rollerle hayranlarının karşısında oldu. 

Bu kez karşımıza  Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar isimli dizi ile gelecek. Çekimlerin bu ay sonu başlaması beklenen proje, dev bir prodüksiyon ile gerçkeleştirilecek.1940’lı yıllarda Zonguldak’taki kömür madenlerinde geçecek.

 

Ezgi Çelik Kimdir? Detaylı ve Güncel Biyografi

 

Ezgi Çelik yer aldığı, Şubat, Ben de Özledim, Arka Sokaklar, Dayan Yüreğim, Söz dizilerinden sonra en son Maria ile Mustafa isimli atv dizisinde Nadire isimli karaktere hayat vermişti. Kanunsuz Topraklar isimli, muhtemelen de Eylül ayında ekrana gelecek olan Fox TV dizisinde Ezgi Çelik’in bir şarkıcı olarak izleyeceksiniz. Asude rolüne hayat verecek olan oyuncunun şimdiden bu yeni rolü merakla bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.