enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Fatih Ürek: Astronomik Bir Fiyatım Yok!

Fatih Ürek: Astronomik Bir Fiyatım Yok!
22 Kasım 2021 14:05
A+
A-

Fatih Ürek, önceki gün Kıbrıs’ta bir mekanda sahne aldı. Bir kilo gümüş içeren kostümü ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, diğer sanatçılar astronomik tarifeler uygulamadığını söyledi.

“BÜTÜN YATIRIMIM KOSTÜMLERE GİDİYOR”

Fatih Ürek, “Bütün yatırımımı sahne kostümlerime yapıyorum. Bu kostümde ayakkabı dahil bir kilo gümüş var. Kostümlerimin hepsini evde saklarım, ileride bir hayır kurumu için de satabilirim” dedi.

Kıbrıs’ın kendisine ve orkestrasına iyi geldiğini belirten şarkıcı, “Yılbaşında da Kıbrıs’ta sahneye çıkacağım. Yılbaşı programımda çift tarife uyguluyorum. Diğer sanatçılar astronomik tarifeler uyguluyor ama ben öyle değilim, sadece çift tarife uyguluyorum” şeklinde konuştu.

“BENİ SÜREKLİ ÖLDÜRÜYORLAR”

İnternette sürekli kendisinin öldüğüne yönelik çıkan haberlere güldüğünü dile getiren Ürek, “Bakın ölmedim, onlar öldürdükçe ben yeniden doğuyorum. Beni sürekli öldürüyorlar, ‘öldü’ haberlerine sadece gülüyorum’ açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.