Oyuncu Fatma Toptaş, önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı görüntülendi.
Şef Gürkan Topçu ile uzun süredir birlikte olan Fatma Toptaş, iki kez ertelemek zorunda kaldıkları nikah tarihlerinin sorulması üzerine “Sürpriz olsun” açıklamasında bulundu.

İki yıldır kullandığı mini aracının çok faydasını gördüğünü belirten Toptaş, “Bisikletin park ettiği yere park ediyorum. Bu araçlardan yurtdışında çok görüyorum. Maalesef Türkiye’de pek alışkın değiliz” diye konuştu.
Şahan Gökbakar ile birlikte gişede rekor kıran Recep İvedik’te rol alan Fatma Toptaş, elde edilen başarının kendisini şaşırttığını söyledi.
Toptaş, “Yeni mezun olmuş bir insan olarak o dönem bu kadar büyük bir başarı beklemiyordum. 7-8 milyon izlenmeden bahsediyoruz. İnsanların ilgisi beni şaşırtmıştı” diyerek itirafta bulundu.